пʼятниця, 23 червня 2017 15:24

Посвідчення водія мінятимуть протягом 30 хвилин
20

"Влада підтримує сервісні центри" - Головко, Криклій, Турчинов, Аваков
Фото: Денис Скриль
Подарунки для дітей поліцейських
Нові автомобілі для поліції
Влада прилетіла літаком
Турчинов був багатослівним

У Полтаві відкрився сервісний центр МВС, який став 21-им в Україні. Для цього в місто прибули секретар РНБО Олександр Турчинов, міністр МВС Арсена Аваков і міністр молоді і спорту Ігор Жданов.

"Полтавці мають отримувати послуги європейського рівня. Тепер без черг будуть оформляти автомобілі і отримувати довідки. Великий ресурс йде на війну, але маємо будувати країну на європейських стандартах", - сказав під час візиту в Полтаву Олександр Турчинов.

"Колишні МРЕВ мали багато корупційних схем, які тепер будуть ліквідовані. Цей сервісний центр збільшить кількість послуг для громадян, бо на його базі буде працювати і центр по наданню адмінпослуг територіальної громади. Громадяни із комфортом отримають послуги, тут є дитячий куточок, книги українських письменників і ввічливий персонал", - сказав Арсен Аваков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Швидкість руху в місті хочуть зменшити до 50 км/год

В Полтаві в сервісному центрі працюватиме 11 адміністраторів. Заміна посвідчення водія має тривати 30 хв, а перереєстрація автомобіля - півтори години.

"З кінця червня будуть повністю замінені питання на іспитах з Правил дорожнього руху. Під час складання вміння кермувати транспортним засобом всі дії водія будуть записані на відеореєстратор. Потім можна подати в комісію скаргу, що оцінка інструктора була неправильною. Кількість послуг, які можна буде оформити онлайн зростає. Вже зараз можна дізнатись які потрібні документи для подорожі в іноземну країну", - пояснив Владислав Криклій, начальник Головного сервісного центру МВС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вплинуть на водіїв зміни правил дорожнього руху

Для 11 регіональних підрозділів надали 18 японських позашляховиків. Під час відкриття сервісного центру працівникам поліції подарували 31 квартиру.

З наступного тижня усі майбутні водії складатимуть екзамен на знання правил дорожнього руху за новими білетами і під наглядом відеокамер. Експертна комісія сервісного центру МВС уже розробила 2,5 тис. нових запитань, щоб прибрати неактуальні питання та зробити складання іспитів прозорішим.

Зараз ви читаєте новину «Посвідчення водія мінятимуть протягом 30 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути