понеділок, 12 вересня 2022 11:52

Спецтема: Війна Росії проти України

"Постійно мішки, мішки, мішки" – окупант розповів про колосальні втрати РФ на Харківщині

"Постійно мішки, мішки, мішки" – окупант розповів про колосальні втрати РФ на Харківщині
ГУР перехопило розмову росіянина, який фактично опинився в кільці на Харківщині. Фото: скріншот з відео

Російські окупанти на Харківському напрямку зазнають великих втрат у результаті успішного контрнаступу українських військових.

Водночас загарбники жаліються на відсутність допомоги з боку свого командування. Про це свідчить перехоплена телефонна розмова окупанта з кимось у Росії, яку оприлюднило Головне управління української розвідки у Facebook 12 вересня.

Співрозмовник запитав російського військового, як просувається його повернення додому.

"Яке повернення? Новини читаєш? Ну, нам навіть "спину" пригальмували, в нас сьогодні один "300-й". Вони (ЗСУ. – Gazeta.ua) впритул ху*рять прямо. Ось попереду хлопців стоять, уже між ними в тил зайшли, там через пости проходять", – відповів загарбник.

Додав, що Збройні сили України розгромили один із їхніх постів, а потім перейшли річку в іншому місці й фактично взяли в оточення. Кількість росіян, що опинилися в кільці, окупант не захотів озвучувати. Однак визнав, що втрат у них багато.

"Зв'язку, ніх*я немає. Я їжджу заряджати батарейки і щодня проїжджаю повз цих, військових медиків, там постійно мішки, мішки, мішки (з трупами військових РФ. – Gazeta.ua). Думаю, ніх*я собі", – додав окупант.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тікали на вкрадених велосипедах: на Харківщині окупантів кинули їхні ж командири

За його словами, до них мало приїхати підмога, але "щось пішло не так" і тепер вони залишилися одні. Також поскаржився на дії командирів, які зовсім "далекі" від подій на фронті.

"Приїжджає це є*ло задоволене постійно: "Ну, що і як, сигарети є?". Спитав обстановку. Я йому розповів. Той бл*дь аж капелюх зняв, закурив, каже: "Є що в'є*ати?", – сказав російський загарбник.

Стверджує, що самі російські військові недооцінили професіоналізм ЗСУ. Одну з позицій, де окупанти забирали своїх товаришів, українські військовослужбовці захопили й б'ють звідти по ворогу.

"І ще вкрали шість "Уралів" у нас, є*ать. Нам уже sms-ки приходять: "Здавайтеся". Мені здається, "старим Гостомелем" пахне. Прямо піз*ець, як пахне", – підсумував окупант.

Обережно, запис містить ненормативну лексику

На Харківщині підрозділи зі складу 3-ї мотострілецької дивізії 20-ї загальновійськової армії Росії залишилися без шляхів забезпечення завдяки нашим воїнам. Серед окупантів панують панічні настрої. Ворог має численні санітарні втрати, повідомив український Генштаб.

ЗСУ просунулися на південно-східному напрямку від Балаклії та підійшли до міста Ізюм. Також ЗСУ повідомили про звільнення міста Куп'янськ, де розташований залізничний вузол. Росія підтвердила, що виводить свої війська із цього напрямку. Мовляв, це "перегрупування", покликане підсилити Донецький напрямок

10 вересня у звільненому від російських окупантів місті Балаклія на Харківщині урочисто підняли український прапор.

Зараз ви читаєте новину «"Постійно мішки, мішки, мішки" – окупант розповів про колосальні втрати РФ на Харківщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути