вівторок, 12 грудня 2017 04:31

Після вибухів на 48-му арсеналі збудують підземний пункт управління

Автор: Gazeta.ua
  48-й Арсенал до вибухів, які сталися 26 вересня
48-й Арсенал до вибухів, які сталися 26 вересня

До 1 грудня 2018 року на території військової частини А1119, на якій 26 вересня вибухнули склади з боєприпасами, збудують заглиблений пункт управління.

До кінця цього року мають виконати усі земляні роботи, звести фундамент та стіни, інформує сайт публічних закупівель Рrozorro.

У січні займуться водопроводом та опаленням, у лютому - облаштовуватимуть каналізацію. У березні візьмуться за вентиляцію, квітні - телефонізацію об'єкта. У травні 2018-го встановлять електрообладнання та проведуть необхідні роботи із електроосвітлення. Влітку встановлять вікна та перегородки, двері та постелять підлогу. У вересні завезуть обладнання.

Переможець процедури закупівлі - ТОВ "Аріадна-Полісся". Ця ж фірма виграла тендер по будівництву навантажувально-розвантажувальної платформи за більше, ніж 1 млн грн на території військової частини. У день вибухів працівники саме цього підприємства не належним чином в'їхали на територію військової частини.

"В тендерній документації виграла саме ця фірма. Усі документи в порядку. Ми не впливаємо на систему "Прозоро". Яка фірма виграла тендер, з нею і укладаємо договір, подобається вона мені чи ні. Якщо я відмовлю їм, то це підприємство має право подати на мене в суд і я змушений буду віддавати гроші", - говорить Gazeta.ua командир військової частини Микола Батюк.

Автор: Gazeta.ua
  48-й Арсенал до вибухів, які сталися 26 вересня
48-й Арсенал до вибухів, які сталися 26 вересня

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибухи у Калинівці: оштрафували рядового військового, який відповідав за охорону

6 цивільних людей нелегально потрапили на територію військової частини А-1119 26 вересня.

Черговий на КПП військової частини виконав усне розпорядження командира в/ч А1119 та допустив на технічну територію військової частини А 1119 шість цивільних осіб - працівників підприємства "Аріадна-Полісся" всупереч встановленому порядку без наявності погодження ГУ ВКР ДКР СБУ та матеріальної перепустки".

Зараз ви читаєте новину «Після вибухів на 48-му арсеналі збудують підземний пункт управління». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути