неділя, 20 серпня 2017 12:46

Поліція спіймала викрадачів, які їхали вбивати людей

Поліція спіймала викрадачів, які їхали вбивати людей
Черкащани намагалися викрасти двох чоловіків. ch.npu.gov.ua

У Черкасах затримали двох місцевих жителів, які побили і викрали людей.

Про це повідомили у прес-службі Черкаської обласної поліції.

Один із викрадених чоловіків встиг зателефонувати рятувальникам. Розповів, що двоє невідомих, стріляючи і погрожуючи вбити, заштовхали його з товаришем у вантажний фургон і кудись везуть. Інформацію передали в поліцію.

Правоохоронці оголосили план "Перехоплення". Згодом помітили підозрілий фургон, який порушуючи правила дорожнього руху, на великій швидкості різко звернув з основної дороги у безлюдне місце промислової зони. Після переслідування вантажний автомобіль вдалося зупинити. У кузові були двоє закривавлених і зв'язаних мотузкою чоловіків із мішками на голові.

Звільнених 31-річних потерпілих доставили до лікарні.

Викрадачів затримали. Ними виявились двоє жителів Черкас, віком 32 та 40 років. Під час огляду місця події правоохоронці знайшли два пістолети, якими викрадачі стріляли у чоловіків. Зловмисникам загрожує до п'яти років в'язниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В аеропорту затримали жінку, яка торгує людьми

Поліцейські ліквідували 5 осіб, які викрали службовий Lexus заступника голови Нацполіції Олександра Фацевича. Також затримали 3 організаторів.

Зараз ви читаєте новину «Поліція спіймала викрадачів, які їхали вбивати людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі