пʼятниця, 22 січня 2021 03:07

Поліція розслідує смерть депутатки Черкаської міської ради

Поліція розслідує смерть депутатки Черкаської міської ради
Олени Шевченко. Жінка померла 18 січня внаслідок ускладнень після операції. Фото: chesno.ck.ua

Поліція почала кримінальне провадження через смерть депутатки Черкаської міськради, голови фракції "За майбутнє" 37-річної Олени Шевченко. Померла 18 січня внаслідок ускладнень після операції.

Розслідування ведуть за статтею "Неналежне виконання обов'язків медичним або фармацевтичним працівником", повідомила речниця ГУНП Черкаської області Зоя Вовк.

Опитують усіх причетних осіб, призначено низку експертиз.

Директор департаменту охорони здоров'я Черкас Всеволод Кульчиковський уточнив, що операцію депутатці робили в приватній клініці, яка орендує приміщення в Першій міській лікарні. Водночас він зазначив, що в приватному закладі працював персонал держлікарні.

"Керівника структурного підрозділу, на території якого розташовується ця приватна клініка, засновником якої він і був, відсторонять від обійманої посади", – сказав Кульчиковський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Covid-19: на Черкащині помер кандидат у депутати

На проведення експертизи піде приблизно місяць.

Олена Шевченко була депутаткою Черкаської міської ради від "ПП Об'єднання Самопоміч" у 2015-2020 роках. На місцевих виборах 2020-го її обрали вдруге, тоді вона стала головою фракції "За майбутнє". Також очолювала комісію з питань бюджету й економічного розвитку. Працювала заступником директора департаменту фінансової політики ЧМР.

Зараз ви читаєте новину «Поліція розслідує смерть депутатки Черкаської міської ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути