Ексклюзиви
понеділок, 03 липня 2017 16:02

Підозрюваний у вбивстві 17-річної випускниці розповів подробиці злочину

Підозрюваний у вбивстві 17-річної випускниці розповів подробиці злочину
17-річну Ірину Мукоїду зарізав неповнолітній із сусіднього села. Фото: ustymenkooleh.patrioty.org.ua

У вбивстві випускниці з Вишнівця Ірини Мукоїди підозрюють 16-річного жителя села Дзвиняча Збаразького району Тернопільської області.

Підозрюваного звати Василь. Студент 2-го курсу Вишнівецького училища. Навчається на кухаря.

"Підозрюваний перебував на святкуванні Дня молоді, як і потерпіла. Пізніше з різними компаніями розпивав спиртні напої. Близько 23:00 знайшов ніж неподалік пошти, який став знаряддям вбивства. Побачивши Мукоїду Ірину, йшов слідом за нею. Потім підбіг і завдав удари. Вона впала, жодних криків чи плачу не було. Він нахилився до неї, зірвав труси, але факту зґвалтування експерти не підтвердили. Цю інформацію підтверджує і підозрюваний, — розповідає заступник прокурора області Олег Галицький. – Можливо, він злякався світла фар автомобілів, які проїжджали повз, тоді ж він сховався за паркан, незабаром знову повернувся до жертви, перебіг на інший бік дороги і втік. Після скоєного був із друзями. Вдома, про те що вчинив, не розповідав".

Вбивство відбулося на тому ж місці, де знайшли труп дівчини, запевняє вбивця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оприлюднили фото з місця вбивства 17-річної дівчини

"Інформація, що від місця події від'їжджав чорний автомобіль іноземної реєстрації, не підтвердилася. Тіло Ірини нікуди не перевозили, – наголосив головний поліцейський області Олександр Богомол. – З відеореєстраторів дізналися, що тіло дівчини пролежало дві години світлового дня. На місці знайшли телефон і ніж, яким завдали два смертельних удари у серце та легеню. Від цих ударів дівчина померла миттєво, за 1-2 хвилини".
Підозрюваного тримають під вартою, без права внесення застави. Чому він це зробив, не говорить. Каже, з потерпілою не був знайомий. Наміри чи мети вбивства нині не встановили.

"Ніхто не подумав би, що такий злочин може вчинити хлопчисько. До того ж на правій руці у нього немає вказівного пальця, а удари завдавав саме цією рукою", – каже Олександр Богомол.

Хлопець зізнався у скоєному.

"Зізнання відбулося перед батьком, зафіксовано на відео. Раніше він свідчив як свідок. Також був присутній на похороні, стояв біля наших працівників, коли мама Ірини плакала, щоб знайшли вбивцю, він сплакнув і сказав: "Так, шкода, знайдете - розстріляйте",— розповів Олександр Богомол.

26 червня близько 07:00 в селищі Вишнівець Збаразького району на Тернопільщині виявили тіло дівчини. Лежала на узбіччі дороги.
Загибла цього року закінчила школу. Напередодні разом із друзями була на святкуванні Дня молоді.

Зараз ви читаєте новину «Підозрюваний у вбивстві 17-річної випускниці розповів подробиці злочину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути