четвер, 03 травня 2018 07:00

Під Харковом чоловік вбив свого товариша і залишив на вокзалі

Під Харковом чоловік вбив свого товариша і залишив на вокзалі
У Харківській області знайшли труп чоловіка. Фото: Нацполіція

Напередодні в Краснограді Харківської області на платформі залізничного вокзалу було виявлено тіло невідомого чоловіка. Потім з'ясувалося, що це 40-річний житель міста Конотоп, в Сумській області.

"Під час проведення розшукових заходів працівники поліції викрили у скоєнні злочину 27-річного жителя селища Диканька Полтавської області. Чоловіки разом працювали в охоронній фірмі, яка надавала послуги одному з сільськогосподарських підприємств у Красноградському району. Після закінчення чергування вони прямували додому. Під час розпивання спиртних напоїв на платформі залізничного вокзалу між ними виникла бійка. В результаті 40-річний чоловік зазнав смертельних тілесних ушкоджень", - розповів начальник Красноградского відділу поліції Олексій Стрілець, передає прес-служба Нацполіціі в Харківській області.

Додамо, що за фактом інциденту слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "Умисне тяжке тілесне ушкодження". Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Чоловікові вже повідомлено про підозру у вчиненні злочину, його було затримано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилися фото нападників на бійця АТО в Києві

У Києві 4 невідомих в масках скоїли напад на ветерана АТО Дмитра Вербича, який захищав в АТО Донецький аеропорт. Інцидент стався 2 травня, на Подолі.

Попередньо встановлено, що під час бійки з невідомими (три хлопці та дві дівчини) один із нападників вдарив потерпілого гострим предметом у спину та застосували газовий балончик.

Зараз ви читаєте новину «Під Харковом чоловік вбив свого товариша і залишив на вокзалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути