середа, 09 травня 2018 13:17

Пенсіонери відбили вінок у патрульної поліції

Пенсіонери відбили вінок у патрульної поліції
Пенсіонери забрали силою вінок у поліції. Фото depo.ua

У Дніпрі під час покладання квітів до пам'ятника генералу Юхиму Пушкіну (військовий генерал, прославився під час захисту Дніпра від нацистів - Gazeta.ua), група пенсіонерок атакувала співробітників поліції.

Відзначається, що активними учасниками пройшла на проспекті Дмитра Яворницького акції були представники забороненої судом організації "Союзу радянських офіцерів", повідомляє "Інформатор".

Поліцейські намагалися перешкодити покладання вінка у вигляді зірки до пам'ятника. Відзначається, що лідер забороненої організації Віктор Марченко вступив з ними в суперечку і погрожував перекрити проспект. Його підтримали знаходилися поруч літні жінки з квітами, яким вдалося прорвати заслін патрульних і допомогти пронести вінок до пам'ятника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не дамо викривити правду життя" - в Полтаві пройшов "Безсмертний полк".

В Києві біля металошукачів також зібрались націоналісти з добровольчого руху ОУН. Їх до середини не пускають. Поліція затримала чоловіка біля металошукачів біля метро Арсенальна. Він спробував прорватись до середини. Поліцейські заявили, що у затриманого була зброя. Його повезли до Печерського райвідділу поліції. За неперевіреними даними, затриманий - голова громадської організації "Моноліт" з міста Бровари.

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонери відбили вінок у патрульної поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути