середа, 06 липня 2022 23:57

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти на Херсонщині покажуть мешканцям "Ну погоди!", "Любов і голуби" і фільми російського виробництва

Окупанти на Херсонщині покажуть мешканцям "Ну погоди!", "Любов і голуби" і фільми російського виробництва
Окупанти наводять на Херсонщині свої порядки. Фото: Кореспондент

В Каховці окупанти анонсують з 8 липня сеанси у будинку культури. Там покажуть "Ну, погоди!", "Любовь и голуби" і сучасні комедії російського виробництва, невідомі нормальним людям.

Машина часу росіян продовжує відправляти в минуле, повідомив в Facebook радник голови Херсонської військової адміністрації Сергій Хлань.

В окупантів по області все більше проблем, хоча вони стверджують, що все в порядку – горять склади, підгорає у зрадників. Літо буде для них дуже гарячим.

В області стріляють, чути вибухи, тривають пожежі, є загиблі та поранені, Скадовськ, Нова Каховка – неспокійно, в селах – критично. Все ще немає води, світла, медикаментів. Люди бояться, що вогонь з полів перекинеться на житлову площу. Гасити пожежі окупанти не дозволяють, люди та аграрії роблять це самостійно, ризикуючи життям і не маючи для цього засобів, інколи навіть води.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти на Херсонщині тиснуть на медиків: змушують стати на бік Росії

Щоденно десятки підприємств в області повідомляють про те, що вимушені припинити свою діяльність. Або через погрози або через те, що бізнес банально "віджали".

Вже зупинили роботу Укрпошта, Приватбанк, відділи державної реєстрації актів цивільного стану, супермаркети.

Росіяни знищують соціальну інфраструктуру. Зруйновані будинки культури, школи, лікарні. З області крадуть перші кавуни, малину, овочі, вивозять пшеницю.

Зв'язку немає, загарбники героїчно "здолали" в області Instagram і YouTube і видали це за своє велике досягнення, проте Viber знову працює.

З'явився список тих, хто погодилися співпрацювати з росіянами, переважно це люди з орбіти Сальдо.

"Не втрачаємо віри, Херсонщина буде вільною, будемо боротись за кожен сантиметр нашої землі. Підтримуємо одне одного і не ведемось на ворожу пропаганду", – написав він.

Окупанти Херсонської області заявили про намір приєднати вітрові електростанції до енергетики окупованого раніше Криму.

Ситуація стабільно тяжка. Сотні захоплених сіл та міст залишаються без води, світла, газу, мобільного зв'язку та інтернету.

Артобстрілами та численними вибухами росіяни знищили соціальну інфраструктуру у Високопільській та Нововоронцовській громадах. Пошкоджено багато будинків і у сусідніх територіальних громадах.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти на Херсонщині покажуть мешканцям "Ну погоди!", "Любов і голуби" і фільми російського виробництва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути