середа, 14 січня 2015 18:39

Одесити вимагають закрити Генконсульство Росії

Одесити вимагають закрити Генконсульство Росії

Жителі Одеси розпочали збір підписів під петицією до мінстра закордонних справ Павла Клімкіна щодо закриття Генконсульства Росії у Південній Пальмірі. Про це кореспонденту Gazeta.ua стало відомо з власних джерел.

Основними причинами такої вимоги є покриття Російською Федерацією депутатів-сепаратистів та заклики у засобах масової інформації до незаконних дій і терористичних акцій. За словами активіста Михайла Голубєва, петицію розміщено у соцмережах та на ресурсі глобального співтовариства Avaaz.

"За минулі вихідні близько 200 осіб вже підтримали підписами ініціативу. І я впевнений, що це далеко не кінець. Зараз в нашому місці просто необхідно відновити представництво Сполучених Штатів Америки як стратегочного союзника України у боротьбі з російськими окупантами. Я майже впевнений, що бойовики Путіна не насміляться зайти у місто, де знаходитеметься предствництво найпотужнішої країни світу", - наголосив чоловік.

Варто зазначити, що місцеві жителі проводять зібрання під консульством доволі часто. Перше з них відбулося ще у червні. Основними лозунгами активістів стали: "Одеса — не Новоросія, Одеса — це Україна. Зупинимо війну!" У свою чергу працівники представництва не зважають на багаторазові демонстрації, адже досі жоден з них не вийшов до одеситів.

Зараз ви читаєте новину «Одесити вимагають закрити Генконсульство Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути