вівторок, 16 квітня 2019 21:54

Одеський активіст розповів, скільки коштують акції протесту і хто за ними стоїть - ЗМІ

Одеський активіст розповів, скільки коштують акції протесту і хто за ними стоїть - ЗМІ
Стас Домбровський розповів про проплачені акції. Фото: YouTube

В ході програми "Ми" з Ігорем Покровським на телеканалі "Медіа-інформ" відомий і досить одіозний громадський діяч Одеси Стас Домбровський розповів про проплачені акції, які останні кілька років з завидною періодичністю стрясають місто.

Як пише видання "Одеські ведомости", за словами Стаса Домбровського зробити заяву його змусили останні події у Літньому театрі, а також заяви деяких так званих активістів у його власній продажності. За словами Стаса Домбровського, він активно брав участь у антитруханівськом та прокурорський майданах і отримував за це 200 грн в день. Правда виявилося, що учасникам платили по 800 грн на день. Різницю клали собі в кишеню організатори акцій протесту, приміром, той же Кузаконь. Стас Долмбровский заявив, що відійшов від активістів після того, як зрозумів, що для них головне не наведення порядку в рідному міста, а "кіпіш заради кіпіша". Чим більше акцій протесту в Одесі. Тим більше грошей зароблять на цих заходах так звані громадські лідери. В якості прикладу Стас Домбровський назвав історію з Літнім театром, який більше 20-ти років стояв закритим. Після того як з'явилися чутки, що на місці театру збудують торговий центр, городяни обурилися і вийшли на акції протесту. Але дуже швидко протест цей приватизувала група людей, повідомляють "Українські новини".

"За всіма цими протестами навіть не Світлана Підпала, яка після кожної акції протесту не ховаючись йде в офіс компанії "Кадорр" за своїм винагородою, а Тетяна Петракевич. Так, спочатку вона організувала цікаву культурну акцію – арт-балкон. В неї повірили багато одеситів, допомагали чим могли. Але дуже швидко Тетяна Петракевич зрозуміла, що на цьому можна заробляти гроші", - розповів Стас Домбровський.

За його словами, усі акції по Літньому театру проплачує Аднан Киван. І мова йде не про 200 грн. Там крутяться великі гроші. Зусиллями активістів за півтора року територія Літнього театру перетворилася в бомжатник, де вмирають люди, де постійно знаходяться наркомани і повії. І все це – в історичному центрі Одеси. Фактично на території знаменитого Міського саду, де відпочивають одесити, куди водять екскурсії.

"Я хочу, щоб у Літньому театру навели порядок. І мені абсолютно все одно, хто буде стояти за цими діями. Я хочу гуляти зі своїми дітьми по Міському саду, заходить на територію Літнього театру, не боячись побачити страшні картини, які б негативно вплинули на дитячу психіку. Я проти акцій протесту заради наживи і заради провокації. Чим зараз і займаються так звані активісти. Адже ці люди розібрали і розбомбили все, що там ще залишалося. Всі вони – кримінальники за фактом. А враховуючи відкриті кримінальні справи, скоро будуть і по суті. Я проти того, щоб Літній сад називали місцем імені Мазепи-Подпалої-Петракевич, - людей, які нажили статки на протестах обдурених ними одеситів", - заявив Стас Домбровський.

Зараз ви читаєте новину «Одеський активіст розповів, скільки коштують акції протесту і хто за ними стоїть - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути