середа, 06 червня 2018 17:38

Оголосили полювання на власника найбільшого джекпоту в історії України

Оголосили полювання на власника найбільшого джекпоту в історії України
Понад 17 млн грн виграв щасливчик із селища Катеринопіль Черкаської області. Фото: memepedia.ru

Гравець із селища Катеринопіль Черкаської області, який зірвав найбільший джекпот в історії України, досі не забрав свій виграш. Ім'я переможця залишається невідомим.

Він зробив ставку 31 травня в магазині "Канцтовари". Заплатив 70 грн. Про виграш стало відомо 2 червня. Заявлений приз - понад 17 млн грн.

Після оподаткування учасник отримає на руки понад 14 млн грн. Забрати виграні мільйони щасливчик може протягом пів року.

Новина про багатія-односельця сколихнула все село. В селищній раді сподіваються, що мультимільйонер захоче інвестувати частину грошей в рідне селище.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лотерейний ринок може запустити громадський рух на підтримку соцпроектів - власник УНЛ Фогго

"Один з варіантів - відновлення фільтрації води в дитячому садочку. У ній виявили понаднормову кількість металів. Приблизна вартість - до 400 тисяч гривень. Також можна було б полатати дах. Або відремонтувати водогін селища. Є ще варіант зробити якісні тротуари. Відремонтувати дороги, це величезні кошти, тому я навіть про них не згадую. Мешканці відреагували на новину жваво. Тепер кожна людина, яка йде в банк відкривати рахунок - потенційний мільйонер. Дотепер його персона залишається інкогніто. У всякому разі ми дуже раді за цю людину", - говорить голова селищної ради Іван Гегедош.

Раніше найбільшим джекпотом, який виграли в жовтні 2014 року в Бердичеві, були 15 млн грн.

Учасник бельгійської національної лотереї Lotto не з'явився за головним призом в 6 млн євро. Це найбільший виграш в історії лотереї.

Розіграш відбувся 26 березня. За правилами, переможець міг забрати гроші до 13 серпня. У пошуках цієї людини адміністрація лотереї розмістила оголошення в ЗМІ на 3 мовах - німецькою, французькою та нідерландською та у всіх точках продажу квитків.

Зараз ви читаєте новину «Оголосили полювання на власника найбільшого джекпоту в історії України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі