Ексклюзиви
середа, 17 січня 2018 16:43

Назвали офіційні місця для купання на Водохреще

Назвали офіційні місця для купання на Водохреще
На Водохреще на Черкащині визначили 59 офіційних місць для купання. Фото: Meest-Online.com

На Водохреще на Черкащині визначили 59 офіційних місць для купання. Зануриться в ополонки на території області планують близько 25 тис. осіб.

Про це повідомив начальник управління ДСНС України у Черкаській області Віктор Гвоздь, пише ck-oda.gov.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водохреща 2018: де можна скупатися в ополонці в Києві

В обласному центрі скупатися в освяченій воді можна буде у 4 місцях: пляж "Митницький" на перехресті вул. С.Смірнова – вул. Г.Дніпра; пляж "Рів'єра" – там встановлять 8 наметів для обігріву; пляж "Річковий порт" на вул. Козацькій; берег в районі спортивно-розважального комплексу "Бочка".

Співробітники управління та пожежно-рятувальних частин в регіонах з ранку 18 січня, посилено патрулюватимуть місця біля водойм. Працюватимуть більше 300 рятувальників та 25 одиниць техніки.

Купання на Водохреще приносить користь здоров'ю, якщо дотримувати певних правил. Головне пам'ятати, що алкоголь в цій справі не помічник. Він не зігріває організм, а збільшує навантаження на серце і сприяє швидкому переохолодженню. За тиждень до купання варто виключити з раціону цитрусові, шипшину, зелень і інші продукти, багаті вітаміном С, який підвищує імунітет.

Зараз ви читаєте новину «Назвали офіційні місця для купання на Водохреще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути