понеділок, 04 грудня 2017 17:19

"Почала махати ножицями": п'ятикласниця залякує всю школу

"Почала махати ножицями": п'ятикласниця залякує всю школу
У черкаській школі №33 батьки скаржаться на агресивну поведінку п'ятикласниці, яка залякує їх дітей. Фото: poradum.com

У черкаській школі №33 батьки скаржаться на агресивну поведінку п'ятикласниці, яка залякує їх дітей. Однокласники дівчинки почали гірше навчатися, постійно роздратовані та відмовляються ходити до школи.

Про це йдеться у сюжеті "Джедаїв".

За три тижні у школі, конфліктна дівчинка була на уроках тільки 7 днів. Та кожен її візит ставав проблемою.

"На одну дівчинку вона дуже сильно кричала. Коли ми намагалися її захистити, вона почала перед нами махати ножицями", - розповідає п'ятикласниця Аміна Абукаре

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Києві банда школярів грабувала магазини

У попередній школі дівчинка також мала проблеми із однокласниками. Дирекція влаштувала перевірки на уроках. Мама дівчинки не відповідає на телефонні дзвінки та не з'являється на батьківських зборах.

Психологи кажуть, що причини такої поведінки дитини потрібно шукати у її родині. Батьки і керівництво школи вже попросили допомоги у служби соціального захисту та департаменту освіти.

Батьки написали колективне звернення до директора школи з проханням відрахувати Влада Тарасюка зі школи. Також поскаржилися в поліцію й міське управління освіти.

— Мою доньку Олександру душив однокласник 8-річний Владислав, — розповідає 44-річна Оксана Магос із міста Бердичів на Житомирщині. — На шиї були величезні синці і відбитки його пальців. Кілька днів дитина боялася і не хотіла йти в школу. Вона замкнулася у собі, стала мовчазна.

Зараз ви читаєте новину «"Почала махати ножицями": п'ятикласниця залякує всю школу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути