Ексклюзиви
вівторок, 24 листопада 2015 21:22

На Вінниччині засудили лікаря, який зарізав свого колегу

 

Колишнього лікаря Калинівської лікарні Бориса Грищишина засудили до 14 років позбавлення волі. Калинівський районний суд визнав його винним у вбивстві в. о. завідувача відділенням анестезіології й інтенсивної терапії Калинівської лікарні Юрія Ярощука. Про це кореспондент Gazeta.ua дізнався від матері загиблого лікаря Ніни Ярощук.

"Було три засідання суду. На першому адвокат попросив провести обстеження стану здоров'я свого підзахисного. На друге його не привезли, бо не було машини. А на третьому – нарешті, винесли вирок. Грищишин почав суд із того, що признав себе винним. Сказав: я вбив не тільки Ярощука, а й себе. Але потім ввесь суд вів себе агресивно. Почав на Юру нападати. Потім і на міліцію, і на роботу, колег", - розповіла Ярощук.

Нагадаємо, 17 червня лікар-анестезіолог 62-річний Борис Грищишин у операційній зарізав кухонним ножем колегу Юрія Ярощука, 44 роки. Того дня вбивцю звільнили з роботи за порушення службової дисципліни та етики спілкування з пацієнтами та медперсоналом. Арештували відразу після злочину.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині засудили лікаря, який зарізав свого колегу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути