середа, 11 травня 2016 12:28

На Вінниччині блискавкою вбило чоловіка

На Вінниччині блискавкою вбило чоловіка
vitaportal.ru

Вчора, 10 травня у селі Вербка Чечельницького району на Вінниччині від удару блискавки загинув 43-річний Кв'ястутів Янушкявичюс. Про це кореспонденту Gazeta.ua повідомив сільський голова Сергій Блиндур.

"Мені на роботу зателефонували сусіди, сказали, щоб я викликав міліцію та швидку. На городі блискавкою вбило Костю Янушкявичюса. Пізніше теща загиблого розповіла, що вони ще з обіду зашаровували город. Коли роботу майже закінчили, почав накрапати легкий дощ та блискати. Роботу не хотіли відкладати на завтра, тому на негоду не зважали. Доробивши роботу рушили додому. Серед городу вдарила блискавка. Від сильного звуку, жінка присіла, чоловік вже лежав обгорілий. Вона намагалась зробити штучне дихання, але він був мертвим", - розповідає Сергій Блиндур.

Чоловік родом із Литви. У 1990-х роках приїхав в село разом із батьками.

"Ми його називали Костею. Був дуже хорошою людино. Працював трактористом, пізніше комбайнером на господарстві. Допомагав людям з оранкою. Не зважаючи на важку роботу ніколи не пив та не сварився з дружиною. В нього залишилось двоє синів: 20-річний Томас та 15-річний Дмитро", - додає сільський голова.

Чоловіка поховають сьогодні на сільському кладовищі, біля родичів дружини.

Читайте також: Два футболіста у Малайзії потрапили у лікарню після удару блискавки

Нагадаємо, 6 травня в Краматорську в парку вбило блискавкою 17-річну дівчину. За даними поліції, інцидент стався близько 17 години, під час сильного дощу, який супроводжувався розрядами блискавок. Дівчина сховалася від дощу під деревом, в яке, за попередніми даними, і влучила блискавка.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині блискавкою вбило чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути