четвер, 07 червня 2018 11:19

На українському курорті транслюють телебачення сепаратистів

На українському курорті транслюють телебачення сепаратистів
Телеканали "Новоросія ТБ" і "Оплот" були доступні до перегляду у Затоці. Фото: facebook.com/solomiia.bobrovska

У курортному місті Затока на Одещині транслюють телеканали так званих ДНР і ЛНР. "Новороссия ТБ" і "Оплот" доступні для перегляду в місцевому готелі Moncastro.

Нацрада з питань телебачення та радіомовлення і Мінінформполітики мають вжити заходів, пише на Facebook Соломія Бобровська, колишня заступник голови Одеської ОДА.

"Приїжджайте в Затоку Одеської області, подивитеся Новороссию і Оплот! Одразу в готелі, недалеко від моря, за 900 кілометрів від Донецька і 1200 - від країни-окупанта. І це не прикордонний район до ПМР", - написала Бобровська.

Адміністрація готелю визнала факт трансляції заборонених каналів. Проте винними себе не вважають, повідомив "Обозреватель".

"У готелі встановлена ​​система IP ТВ. Провайдер нам надав такий пакет. І, на жаль, з'ясувалося що в ньому, крім українських та англійських, є і такі заборонені канали. Ми усуваємо цю проблему, звернулися до провайдера "АТВ +", щоб вони нам поміняли пакет", - зазначила менеджер готелю Юлія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові група місцевих жителів забезпечувала трансляцію російських каналів

Представники провайдера заперечили, що надавали Moncastro послуги телебачення.

"Цьому готелю ми надаємо тільки послугу інтернету. Ніякого IP ТВ ми їм не подаємо, у нас і договору такого немає. Швидше за, все вони підключилися до інтернету і транслюють телеканали звідти. Ми до цього ніякого відношення не маємо", - сказав директор компанії Олександр Булат.

У Києві в одному з торговельних центрів Святошинського району викрили підпільний центр зв'язку. Він нібито надавав послуги офіційних провайдерів телебачення. Насправді - ретранслювали заборонені в Україні пропагандистські канали РФ. Послугами центру користувалися тисячі українських абонентів.

Зараз ви читаєте новину «На українському курорті транслюють телебачення сепаратистів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути