четвер, 31 березня 2016 18:30

На Тернопільщині чоловіку перерізало горло циркулярною пилкою

На Тернопільщині чоловіку перерізало горло циркулярною пилкою

У селі Будки Кременецького району Тернопільської області циркуляркою зарізало 42 річного Сергія Валігуру. Про це кореспонденту Gazeta.ua повідомив Андрій Василик, головний спеціаліст сектору комунікації Національної поліції Тернопільської області.

"Близько 17-ї вечора до мене зателефонував брат померлого. Сказав, щоб я викликав поліцію. Сусідка знайшла Сергія мертвим біля кухні. Пізніше, по залишках дров, ми зрозуміли, що померлий хотів порізати на циркулярці старі штахети. Він ними мав розпалити в плиті та зварити їсти. Коли вмикав пилку, зачепився за поліно та впав на неї плечима. По порізах на тілі видно, що йому розрізало праве плече та пошкодило горло. У стані шоку він пройшов метрів 10 до літньої кухні. Вже на порозі впав та стік кров'ю " - розповідає сільський голова Мирон Яворський.

Експертиза підтвердила, що померлий був тверезим. Завтра його ховатимуть біля могил батьків. Похоронами опікується брат.

"Сергій був трішки розумово відсталим. Проживав сам, завжди допомагав сусідам по господарству. Одиноким старим рубав дрова та носив воду. Раніше ним опікувалась мати. Вона померла півроку тому," - каже Яворський.

Зараз ви читаєте новину «На Тернопільщині чоловіку перерізало горло циркулярною пилкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути