Ексклюзиви
пʼятниця, 11 квітня 2014 11:43

На Прикарпатті замироточила статуя Матері Божої

Автор: Вікторія Цимбаліста
 

Цілий місяць в сім'ї Орисі Петрицької із села Монастирчани Богородчанського району на Івано-Франківщині мироточить статуя Матері Божої. Жінка розповіла про це тільки тепер.

"Скажу вам чесно хотіла м скрити. Нікому думаю не буду признавати сі. А нащо в мене в дома, моя справа. Але сказала про це братові, а він мене висварив, що так не можна. То Божа благодать - треба всім розказати. Пішла в неділю до сповіді і вповіла м священику. Той одразу молебінь прийшов відправив. Люди почали приходити. Кожен пальцем хотів попробувати. Трохи миро порозмазували по личку Богородиці, "- говорить Орися.

Статуя Матері Божої Містичної Троянди замироточила 20 березня. Якраз як виповнився місяць після розстрілів на Майдані. Першою це побачила дочка Орисі. Закликала маму. Миро витікало сльозинами із лівого боку голови.

"Так по волосячку, по щоці, по шиї аж текло. Запаху не мало. Виглядало як сльозинки. Священик говорить що це якесь попередження. Скоріш за все до добра. Може нарешті вже все у нас налагодиться в країні", - говорить бібліотекар Монастирчан, сусідка Петрицької Марія Федорівна.
Оксана Петрицька домогосподиня. Виховує дітей та обходжує господарку. Чому трапилося таке диво у неї в хаті не розуміє.

"Скоріш за все, що за мою зневіру. Бо я хоч і побожна, до церкви часто ходжу, але не вірила, що святі речі можуть мироточити. От мені доказ. Зараз в мені якесь очищення з тим мироточенням приходить. Можу йти вулицею багато думати про це, плакати і відчуваю як стає легше на душі. Сподіваюсь, що незабаром таке полегшення відчує кожен в державі", - додає Оксана.

Зараз ви читаєте новину «На Прикарпатті замироточила статуя Матері Божої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути