середа, 01 червня 2016 18:17

Молоковоз розчавив автобус з водієм

Молоковоз розчавив автобус з водієм
volynnews.com

Сьогодні, 1 червня поблизу села Заруддя Збаразького району Тернопільщини сталася ДТП. Внаслідок аварії загинув 41-річний водій автобуса.

"Вночі на пульт патрульних зателефонував водій. Повідомив, на трасі Думаново-Ковель сталася аварія. Патрульні відразу виїхали на виклик. На місті аварії поліцейські з'ясували, що водій молоковоза рухався у напрямку Тернополя і виїхав на зустрічну смугу. Чоловік не зумів справитись із керуванням та врізався в автобус" - повідомляє старший інспектор відділу комунікацій ГУНП в Тернопільській області Михайло Ігнатченко.

Удар автомобілів був настільки сильним, що весь перед автобуса розтрощило до кабіни. Загиблого вирізали рятувальники.

"Від отриманих травм водій автобуса загинув на місці. Водій молоковоза госпіталізований в травматологічне відділення Збаразької центральної районної лікарні. В нього забиття голови з правого боку та чисельні різані рани ніг та рук" - розповідає Ігнатченко.

Наразі проводяться слідчі дії та з'ясовуються причини аварії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тернопільському таксисту перерізали горло

Нагадаємо, 18 квітня при в'їзді в село Ворошилівка Тиврівського району сталося смертельне ДТП. Внаслідок аварії, загинув 31-річний водій легковика та його 43-річний пасажир. На місті аварії поліцейські з'ясували, що водій легковика "ВАЗ 2103" при зустрічному роз'їзді в'їхав у культиватор трактора "МТЗ-82", водій якого їхав додому у село Ворошилівка. Удар зіткнення був настільки потужнім, що культиватором зняло дах легковика. Тіла загиблих довелось вирізали з салону болгаркою.

Зараз ви читаєте новину «Молоковоз розчавив автобус з водієм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути