четвер, 12 травня 2016 14:31

Тернопільському таксисту перерізали горло

Тернопільському таксисту перерізали горло

Вчора, 11 травня, у лісосмузі неподалік автодороги "Тернопіль-Кременець" правоохоронці знайшли понівечене тіло 28-річного таксиста. Про це кореспонденту Gazeta.ua повідомив керівник сектору комунікацій ГУНП у Тернопільській області Сергій Крета.

"Зранку 11 травня у відділок поліції прийшов чоловік із заявою про зникнення сина. З його слів ми дізналися, що син підробляв таксистом. В цю ніч він отримав замовлення до села Шумск від двох незнайомих чоловіків. Хотів заробити гарний гонорар, бо село знаходиться у ста кілометрах від Тернопіля. Ще о 22 син виходив на зв'язок із рідними, а потім вимкнув телефон", - розповідає Сергій.

Близько 16:00 на узбіччіі траси знайшли авто "ВАЗ 2115" загиблиго. Переднє крило машини було розбите, всередині все розкидане та залите кров'ю. Із салону викрали документи, мобільний телефон та 1700 гривень.

"Безрезультатно шукали загиблого у лісосмузі та обдзвонювали найближчі лікарні. Потім викликали пошукових собак. За годину собаки знайшли понівечене тіло у полі. Руки бідолашного були зав'язані ззаду мотузкою. На спині та грудях - чиленні ножові поранення та купа синців. За версією слідчих, таксиста тягнули в глиб поля й там перерізали горло", - каже Крета.

Тіло загиблого знаходилось на території Хмельницької області, тому надалі справою займатимуться хмельницькі слідчі. Тернопільські правоохоронці допомагатимуть їм у розшуку вбивць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині у салоні таксі зірвався запал гранати

Нагадаємо, що 12 квітня неподалік від Новомосковська Дніпропетровської області виявили тіло 64-річного таксиста. Його задушили і сховали у багажник автомобіля неповнолітні клієнти. За умисне вбивство за попередньою змовою групою осіб малолітнім злочинцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Тернопільському таксисту перерізали горло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути