Ексклюзиви
пʼятниця, 24 березня 2017 16:27

Модні колекції осінь/зима 2017 покажуть у львівському аеропорту
12

Фото: Ольга Васьків

23 березня у Львові відкрили ХIX-й Lviv Fashion Week. Покази модних колекцій та презентації триватимуть 4 дні. Найбільше подій відбудеться у Міжнародному львівському аеропорті імені Данила Галицького.
Розпочався Lviv Fashion Week презентаціями молодих дизайнерів та показом львівської дизайнерки Катерини Король. Вперше відкриття сезону відбулося в арт-зоні Музейно-культурного комплексу "Львіварня". Саме там триває постійна виставка київських художників Матвія Вайсберга і Юрія Пікуля "Діалог".

Читайте також: Модні експерти назвали трендові відтінки осені-2017

У програмі нового сезону домінують українські дизайнери – колекції осінь/зима 2017 продемонструють Vozianov, Marta Wachholz, Lesia Semi, NovaNa Studio, Oksana Piekna, Kateryna Karol, Olesya Hryn, Slastion, Couture de Fleur, Ivanna Yukhymchuk, Adamovskaya. Цієї весни у Lviv Fashion Week прийняли участь дизайнери з-за кордону: італійський бренд Balossa, німецька марка Rockm?dchen, нідерландський дизайнер Carmichael Byfield з брендом House of Byfield, молоді білоруські дизайнери Кіра Альгіна та Антон Ярощик.

Покази молодих дизайнерів відбуваються в рамках основної програми в Міжнародному аеропорту "Львів" та у форматі презентацій. Основний розклад показів та презентацій на сезон осінь/зима 2017 доповнюватимуть освітня програма та шоурум. 24 березня дизайнер Федір Возіанов прочитає лекцію на тему "Інвалідність моди: індустрія обмежених можливостей чи територія свободи?". 25-26 березня проходитимуть Fashion-діалоги та лекція засновниці Design Housе Ірини Головчак "Дизайн менеджмент: від ідеї до реалізації".

Квитки на покази ХIX-й Lviv Fashion Week коштують від 400 до 800 грн.

Зараз ви читаєте новину «Модні колекції осінь/зима 2017 покажуть у львівському аеропорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути