середа, 22 квітня 2020 11:52

"Мінер" городищенських банкоматів 300 разів телефонував до поліції

"Мінер" городищенських банкоматів 300 разів телефонував до поліції
Городищенського "мінера" знайшли швидко

У Великдень, 19 квітня, житель Городища Черкаської області телефоном повідомив про замінування банкоматів та торгових центрів міста. Аби вибухів не сталося – вимагав один мільйон доларів.

"Поки вибухотехніки та кінологи зі службовими собаками проводили обстеження об'єктів, оперативники встановили місцезнаходження зловмисника, – розповідає слідчий Городищенської поліції Микола Муха. – Шукати довелося недовго. 30-річний чоловік час від часу телефонує до поліції. Буває, подзвонить і мовчить у слухавку. Всього за ним рахувалося до трьох сотень телефонних викликів. Коли прийшли до нього додому, подивилися його телефон і знайшли сьогоднішні виклики на номер 102. Зараз "мінер" затриманий і чекає на обрання запобіжного заходу. Вибухонебезпечних предметів біля банкоматів виявлено не було".

Буває, подзвонить і мовчить у слухавку


Микола Олександрович каже, що зловмисник може бути визнаний неосудним.
"Очевидно, чоловік може бути визнаний неосудним. Цілком імовірно, він має психічне захворювання, загострення якого відбулося якраз на Великдень. За кілька днів йому буде призначено психологічну експертизу, яка надасть остаточні висновки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хворий на коронавірус накинувся з кулаками на поліцію

"Мінер" городищенських банкоматів не одружений. Проживає вдома з батьками. Якщо психологи визнають його осудним, йому може загрожувати позбавлення волі на строк до шести років.

Зараз ви читаєте новину «"Мінер" городищенських банкоматів 300 разів телефонував до поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі