понеділок, 24 липня 2017 13:45

"Місця для сексу та закриті пози з Камасутри" - киянин створив серію оригінальних подарунків
6

Анрій Рекеда продає карти зі стікерами. Власник стирає місце, де вже побував
Фото: Валентина Мураховська
Анрій Рекеда продає карти зі стікерами. Власник стирає місце, де вже побував
Анрій Рекеда продає карти зі стікерами. Власник стирає місце, де вже побував
Анрій Рекеда продає карти зі стікерами. Власник стирає місце, де вже побував
Анрій Рекеда продає карти зі стікерами. Власник стирає місце, де вже побував

Оригінальні подарунки, скретч карти світу та України, мотиваційні скретч постери, створив киянин Андрій Рекеда. За три роки його бізнес став відомий не тільки в Україні, а має чималий попит у всьому світі.

"Я займався декілька років поліграфією, коли до рук потрапила одна зі скретч-карт. Це був дуже слабкий по дизайну та якості продукт. Тоді я вирішив створити щось подібне, але якісне і цікаве, з дизайном та ідеєю. Ми розробили вінтажну карту у ретро стилі, яка стала №1 в Україні в 2014 році. Власник мав розкривати ті місця, де він побував. Після неї – наддетельну античну скретч карту світу, по кутам якої були збільшені карти України та Європи. Відразу створили міжнародну версію цієї карти на экспорт. Саме вони стали абсолютними хітами продажів 2015-16 років. Я знайшов справу, яка мені довподоби, яка може надихати подорожувати та розвиватись інших", - розповідає Андрій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кілограм грибів продають за 174 тис. грн

Також дизайнери розробили унікальні карти України, Європи та нові люксові карти світу – Black & Chocolate. В 2016 році запустили ще одну категорію товарів – мотиваційні постери.

"Я нереально люблю кінематограф, само через це ми вирішили випустити відразу 2 постери з культовими фільмами 20 та 21 століття по рейтингу IMDb, це більше 600 фільмів, які необхідно подивитись та стерти з постера. Нещодавно випустили яскравий постер гру My Poster Sex edition, з 69 позами камасутри та 69 місцями, де "цим" треба зайнятись. Кидайте гральні кубики, обирайте позу, чи місце та виконуйте, не соромтесь!", - додає Андрій, засновник проекту My Gift.Ознайомитись з асортиментом та придбати можна на офіційному сайті компанії www.my-gift.in

Скретч карти та мотиваційні постери коштують в середньому від 250 до 500 грн.

"Цей бізнес потребує чималих вкладень. Щоб мінімально вийти на ринок хоча б з одним продуктом, треба вкласти не менше 250 тисяч гривень аби мати 2-3 продукти на старті та 5-6 співробітників – від 500 тис грн. Справа окупиться не раніше, ніж через 2-3 роки, в залежності від якості продукту, співробітників, топ менеджменту та волі вкладати 95% прибутку далі у справу", - додав Андрій.

Зараз ви читаєте новину «"Місця для сексу та закриті пози з Камасутри" - киянин створив серію оригінальних подарунків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути