четвер, 02 липня 2020 16:03

Кременчуцька лікарня отримала апарат ШВЛ від Біланівського ГЗК Ferrexpo

Кременчуцька лікарня отримала апарат ШВЛ від Біланівського ГЗК Ferrexpo
Компанія Ferrexpo продовжує надавати допомогу медзакладам Полтавської області та всієї України

Сьогодні лікарня інтенсивного лікування "Кременчуцька" на Полтавщині отримала апарат штучної вентиляції легенів від Біланівського гірничо-збагачувального комбінату, що входить у компанію Ferrexpo. Його вартість більше як 800 тис. грн. Крім апарату ШВЛ, медзакладу передали засоби індивідуального захисту.

"Апарат ШВЛ привезли у лікарню інтенсивного лікування "Кременчуцька" минулого тижня, сьогодні додали комплектуючі і незабаром його запустять у роботу.

З урахуванням сьогоднішньої партії допомоги і тих, що передавалися раніше, Ferrexpo передала медустановам Кременчука обладнання, медикаментів, засобів захисту та витратних матеріалів на суму 3,6 мільйона гривень", - зазначив Юрій Химич, генеральний директор БГЗК.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ferrexpo за минулий рік сплатила понад 2,8 млрд грн податків і зборів

За словами в. о. директора лікарні інтенсивного лікування "Кременчуцька" Юлії Сущенко, апарат ШВЛ встановили у реанімації, він готовий до роботи.

"Ця партія допомоги від Ferrexpo - не перша і вона завжди актуальна. Засоби захисту підуть медикам, високоінтелектуальний ШВЛ допоможе рятувати пацієнтів", - додала вона.

Компанія Ferrexpo продовжує надавати допомогу медзакладам Полтавської області та всієї України. На підході наступна доставка обладнання, замовленого лікарнею інтенсивного лікування "Кременчуцька".

Ferrexpo - швейцарська залізорудна компанія з активами в Україні. Основною її діяльністю є виробництво та експорт високоякісних залізорудних окатишів, які використовують у виробництві сталі. Ferrexpo - найбільший виробник та експортер окатишів серед країн колишнього СРСР. Поточні виробничі активи - Полтавський та Єристівський ГЗК. Ferrеxpo plc володіє 100% акцій Ferrexpo AG, якій, у свою чергу, належить 100% акцій Полтавського ГЗК і 100% акцій Єристівського ГЗК. 2019 року компанія виробила 10,5 млн тонн залізорудних окатишів. Головними споживачами продукції є сталеливарні підприємства з Австрії, Німеччини, Японії, Південної Кореї, Тайваню, Китаю, Словаччини, Чехії, Туреччини, В'єтнаму, а також США. Акції Ferrexpo котируються на основному майданчику Лондонської фондової біржі під тіккером FXPO.

Зараз ви читаєте новину «Кременчуцька лікарня отримала апарат ШВЛ від Біланівського ГЗК Ferrexpo». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути