Ексклюзиви
середа, 11 вересня 2019 16:13

Кавовий фестиваль відбудеться у трамвайному депо
5

Lviv Coffee Festival проведуть у старому трамвайному депо
Фото: Ольга Васьків
Lviv Coffee Festival проведуть у старому трамвайному депо
Lviv Coffee Festival проведуть у старому трамвайному депо
Lviv Coffee Festival проведуть у старому трамвайному депо
Lviv Coffee Festival 2017

12-15 вересня 2019 року у Львові відбудеться Lviv Coffee Festival. Цього року фестиваль кави пройде у старому трамвайному депо на вулиці Вітовського, 57.

Кавовий фестиваль відбувається в 13 раз у Львові. Змінив кілька локацій. Багато туристів з України та інших міст спеціально з'їжджаються до міста саме на цей захід. Цього року окрім ярмарку, конкурсів і продажів, буде і пізнавальна частина - лекції, дискусії, конференції. Працюватиме дитяча зона.

"Цього року ми запроваджуємо Coffee Academy, де, наприклад, можна буде почути про мистецтво помелу кави або ж як заснувати власний кавовий бренд, та Coffee Talks, де за горнятком кави будемо говорити про жіноче лідерство, куди рухається індустрія кави, як це стати і бути у топ-50 кав'ярень світу та інше", - зазначив директор фестивалю Андрій Сидор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На фестивалі "На каву до Львова" пригощали кавою із трояндовими парфумами

Протягом чотирьох днів фестивалю діятимуть: КаваEXPO - презентації обладнання та аксесуарів, майстер-класи та дискусії; Кавовий ярмарок, де кав'ярні та кавові бренди облаштують міні-версії своїх закладів просто неба та презентуватимуть добірні сорти кави, ексклюзивні кавові напої та солодощі до кави; Kulchytsky Coffee Cup, серія чемпіонатів,де змагаються кращі бариста України.

На фестивалі майстри-бариста з усієї України змагалися на чемпіонатах з приготуванні кави у каптестерах, чемпіонаті з обсмажування кави, чемпіонаті приготування кави у джезві. За фестивальний день бариста встигає приготувати кілька сотень різних видів кави.

Зараз ви читаєте новину «Кавовий фестиваль відбудеться у трамвайному депо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути