середа, 04 березня 2020 11:01

"Кинув землею в "слугу народу". В нього розпочалася паніка".

"Кинув землею в "слугу народу". В нього розпочалася паніка".
Віктор Слюсар наготовив землі для розсади

66-річний пенсіонер Віктор Слюсар зі Шполи Черкаської області жбурнув межи очі народному депутату від "Слуги народу" Андрію Стріхарському кілька пригоршнів землі. Так висловив свій протест проти продажу сільгоспугідь, яку підтримав Стріхарський. Депутат викликав поліцію.

"Землю я взяв із собою заздалегідь у паперовій коробочці, – розповідає Слюсар. – Вийшло небагато, може, з пів кілограма. Хотів посадити розсаду. Дорогою зайшов на зустріч із Стріхарським. Туди прийшло небагато людей – осіб тридцять. Минулого разу був повен зал, багато аграріїв. Про зустріч писала районна газета. Усім їм депутат урочисто обіцяв не голосувати за закон, що дозволяє продаж землі. Тиснув руки. Поїхав до Києва й проголосував за зняття мораторію. Я брехунів не терплю фізично. Всередині все кипіло. Запитав його про мотиви вчинку. Може, чоловіка примушували чи погрожували. Виявляється, ні. Стріхарський без тіні сумнівів сказав, що крім людей, яким він обіцяв не голосувати, в нього є ще фракція і президент. І він слухає їх. Це переповнило мою чашу терпіння. Оце такий слуга народу! Для мене всі, хто зазіхає на українську землю – загарбники. Для них немає народу. Згадав про землю, що в торбі на розсаду несу. Підійшов ближче й кинув. Вийшло спонтанно. У Стріхарського розпочалася паніка. Оскільки я був у чорному плащі він вигукував":

– Подивіться, він у чорному плащі, – кричав. – А раптом у нього щось є під плащем! Якщо ви так мене зустрічаєте, то я в Шполу більше ніколи не приїду!

Заспокоївшись, "Слуга народу" Стріхарський попросив Віктора Слюсаря залишити приміщення. Потім викликав поліцію.

Теперішніх "слуг" я не боюся. Вони п'явки, що смокчуть кров із народу

"Я був удома, коли мені зателефонували друзі, – розповідає пенсіонер. – Сказали, що прийшла поліція, відбирає пояснення. Я зателефонував начальнику поліції пану Різнику. За півгодини прийшов у відділок, написав пояснення, дав свій номер телефону й попросив телефонувати в будь-який час. Я знав, на що йшов. Репресій не боюся. У 1990 році був рухівцем, написав на зупинці автобуса: "Україні – волю". Комуністи мене судили. Дали два місяці умовно. Тоді ж установив на котельні села Топильна український жовто-блакитний прапор. По ньому стріляли, його коптили, але зняти не змогли. Комуністи тоді скликали сходку й хотіли виселити мене із села. Теперішніх "слуг" я не боюся. Вони п'явки, що смокчуть кров із народу".

Андрій Стріхарський і його прес-служба прохання про коментар проігнорували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Забудовник збирається знищити унікальний могильник



До виходу на пенсію Віктор Слюсар працював енергетиком у місцевому районі електричних мереж. Андрій Стріхарський став депутатом влітку минулого року, здобувши перемогу на 196 окрузі в Черкаській області. До цього очолював будівельні організації.

Зараз ви читаєте новину «"Кинув землею в "слугу народу". В нього розпочалася паніка".». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути