неділя, 24 вересня 2017 14:39

Кількість людей, які отруїлися копченою рибою, збільшується

Кількість людей, які отруїлися копченою рибою, збільшується

В результаті масового отруєння копченою рибою у Львові постраждали 32 особи. Про це повідомила головний епідеміолог Львівської області Наталія Тімко.

За словами Тимко, в результаті харчового отруєння в обласній клінічній лікарні перебувають 30 людей, ще двоє - в лікарні Пустомит. Серед захворілих - п'ятеро дітей, наймолодшому з яких 3 роки. У всіх стан наближається до важкого.

Читайте також: 10 людей отруїлися копченою рибою

Також повідомляється, що у пацієнтів діагностували гостру кишкову інфекцію. Всі вони отруїлися копченою рибою, яку купили на ринку "Привокзальний". Продавець закоптив рибу в домашніх умовах.

- Всі скаржилися на підвищення температури тіла, нудоту, блювоту, біль в животі, рідкий стул, на загальну слабкість, - зазначив заступник головного лікаря обласної клінічної лікарні Ігор Берник.

Раніше повідомлялося, що у Львові в результаті отруєння рибою госпіталізовано 10 осіб. Щодо пацієнтів проводиться повний комплекс лікувально-діагностичних заходів.

Зараз ви читаєте новину «Кількість людей, які отруїлися копченою рибою, збільшується». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути