вівторок, 30 березня 2021 12:36

Карантин не для всіх: напівоголені дівчата розважали чиновників на закритій вечірці
4

Депутат Херсонської облради Олександр Книга влаштував закриту вечірку для "своїх" з нагоди Дня театру.

Відео з вечірки поширили в Instagram учасниці заходу, пише "Мост".

Фото: "Мост"

На захід запросили керівників міста та області, депутатів та бізнесменів. Зокрема, голову Херсонської ОДА Сергія Козира з дружиною, мера Херсона Ігоря Колихаєва, депутата міськради Андрія Дмитрієва, облради Вікторію Гавренкову, директора Департаменту гуманітарної політики ОДА Михайла Лінецького, бізнесменів Садіара Мамедова і Валерія Боржкова.

Зазначається, що на вечірці не дотримувалися вимог карантину. Нехтували соціальною дистанцією та засобами індивідуального захисту.

Перед запрошеними виступали актори театру, проводився благодійний аукціон, на якому продавали картини й право зіграти у виставі. Згодом гостей почали розважати танцем напівоголених жінок.

Книга прокоментував резонансну вечірку. За його словами, театр запросив багатих та відомих херсонців, щоб залучити їх до меценатства, йдеться в сюжеті ТСН.

"Це не закрита вечірка, а званий вечір на честь Дня театру. Глядачів ми вивели, розсадили на сцені. Відбувся буквально 1 номер майбутнього мюзиклу, а після цього ми піднялися наверх і вже провели аукціон", - розповів Книга.

Він додав, що на аукціоні вперше в Україні розпродали ролі у виставі "12 стільців". За 10 ролей охочі віддали 200 тис. грн. Скандалом, що розгорнувся довкола, у театрі задоволені. Вважають це рекламою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карантин не для нас: як студенти в США відриваються на пляжах Флориди

За останню добу в Україні виявили 10 533 нових хворих на коронавірус. З них дітей - 367, медпрацівників - 250. Померли 32 418 пацієнтів, зокрема 286 за останню добу. Одужали 1 307 076 осіб, за останню добу - 3575.

Зараз ви читаєте новину «Карантин не для всіх: напівоголені дівчата розважали чиновників на закритій вечірці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути