неділя, 04 лютого 2018 00:59

Через сильний снігопад на Закарпатті заблоковані траси і знеструмлені 19 селищ

Через сильний снігопад на Закарпатті заблоковані траси і знеструмлені 19 селищ
На Закарпатті сильний сніг. Фото: РІА Новини

В результаті сильних опадів у вигляді снігу в високогірних районах Закарпаття на автодорогах ускладнено рух великовагового автотранспорту.

Також вже знеструмлені 19 населених пунктів регіону, повідомляє прес-центр обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Не всі вантажні автомобілі можуть подолати засніжені траси, тому допомога в буксируванні їм надають підрозділи оперативно-рятувальної служби.

"Станом на 21:00 3 лютого рятувальники відбуксирували вже 29 автомобілів, які застрягли на засніжених трасах. В основному це відбувається внаслідок того, що водії не змінюють вчасно гуму на зимову і не обладнують колеса ланцюгами проти ковзання", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Негода знеструмила 20 населених пунктів

За даними відомства, зараз для забезпечення проїзду та попередження зупинки руху транспорту на закарпатських дорогах в цілодобовому режимі чергує спеціальна техніка ГСЧС. Всього від Управління ГСЧС в Закарпатській області залучено 7 одиниць техніки та 19 рятувальників.

Раніше повідомлялося, що через погодні умови до 1 м може піднятися вода на річках басейнів Сяну, Дністра, Прута і Серета. Річки Закарпаття піднімуться в середньому на 1-1,5 м. У середніх і нижніх течіях річок Уж, Латориця та Стара на 1-2м.

Зараз ви читаєте новину «Через сильний снігопад на Закарпатті заблоковані траси і знеструмлені 19 селищ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути