понеділок, 07 жовтня 2013 18:38

Харків'янка оголилася у вагоні метро на 9-му місяці вагітності

У харківському метро жінка на 9-му місяці вагітності каталася в метро без одягу. Про це повідомляє "АТН".

У суботу близько 11:00 харків'янка Юлія Дроздек увійшла у вагон на станції метро "Маршала Жукова", закутана лише в хустку.

Після того як двері закрилися і поїзд рушив, жінка зняла його з себе, підняла руки і так простояла поки поїзд не приїхав на станцію "Радянської армії". Більшість пасажирів поїзда при цьому сиділи опустивши голову, лише один чоловік почав знімати Юлію на мобільний, а літня жінка обурено кинула: "Куди ж котиться наша молодь".

"Зважилася на такий перформанс нешвидко, кілька разів ми його переносили. Це був художній протест проти сексуального насильства над жінкою. Спонукало до нього ситуація, яка склалася в країні, проституція, а останньою краплею стали події у Врадіївці", - розповідає Дроздек.

Незважаючи на те, що Юлія довго вагалася йти на такий крок, вже стоячи оголеною в метро, вона відчувала себе спокійно.

"Знаєте було відчуття умиротворення, але в той же час я розуміла, що таким вчинком наживу собі ворогів", - говорить Дроздек.

Її цивільний чоловік і оператор Василь запевняє, психологічну травму під час акції ніхто не отримав.

"Ми серйозно готувалися, спеціально вибирали вагон, щоб у ньому не було дітей, Юля була тепло одягнена до входу в вагон. Те, що на неї оголену дивилися інші чоловіки, викликає у мене складне почуття. Як чоловіка, можливо, це мене хвилює, але як художника - ні", - каже Василь.

Пара чекає хлопчика, який за планом з'явиться на світ через два тижні. Юлія та Василь уже і ім'я малюку придумали, назвуть його Яшею.

Зараз ви читаєте новину «Харків'янка оголилася у вагоні метро на 9-му місяці вагітності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути