Ексклюзиви
пʼятниця, 14 жовтня 2022 09:26

Спецтема: Війна Росії проти України

Харків з областю атакували ракетами: Синєгубов повідомив перші подробиці

Харків з областю атакували ракетами: Синєгубов повідомив перші подробиці
Протягом вчорашнього дня ворог масовано обстрілював місто Куп'янськ. Фото: pixabay.com

Протягом минулої доби ворог продовжував тероризувати мирне населення Харківщини.

Вчора ввечері близько 21:00 російські окупанти завдали ракетного удару по Холодногірському району Харкова, повідомив 14 жовтня голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Тelegram.

"Зафіксовано влучання в дорожнє покриття. В Чугуївському районі чотирма ракетними ударами пошкоджено інфраструктурний об'єкт. Щонайменше одна людина отримала поранення", – написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Харківщині трагічно загинули двоє дорожників

Протягом вчорашнього дня ворог масовано обстрілював місто Куп'янськ. Там пошкоджено три магазини та торговий павільйон, сталися пожежі. Також зі ствольної та реактивної артилерії і мінометів ворог обстрілював населені пункти Куп'янського, Харківського та Чугуївського районів.

Протягом доби з пораненнями госпіталізували шістьох людей в Куп'янському районі, зокрема 16-річного хлопця. В Ізюмському районі поранення зазнав ще один хлопець 16 років.

"Рятувальники знешкодили 13 жовтня 702 вибухонебезпечні предмети. На лінії зіткнення наші захисники і захисниці продовжують бити ворога та завдавати йому відчутних втрат. Україна переможе", – додав Синєгубов.

Ворог продовжує терор мирного населення Харківщини, обстрілюючи населені пункти неподалік від кордону з Росією та лінії зіткнення. 12 жовтня окупанти обстріляли Вовчанськ, а також населені пункти Чугуївського, Харківського, Куп'янського й Богодухівського районів.

Піротехнічні підрозділи продовжують розмінування області: 12 жовтня знешкодили 523 вибухонебезпечні предмети. Водночас в області все ще надвисокою залишається мінна небезпека. В Ізюмському районі позавчора зазнали поранень, наступивши на міну, 62-річний і 55-річний чоловіки.

Зараз ви читаєте новину «Харків з областю атакували ракетами: Синєгубов повідомив перші подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути