Ексклюзиви
вівторок, 28 березня 2017 22:08

Головного судмедексперта області зловили на хабарі

Головного судмедексперта області зловили на хабарі
Головного судмедексперта області зловили на хабарі Фото: myvin

У Вінниці працівники прокуратури та поліції викрили керівника Вінницького обласного бюро судово-медичної експертизи на хабарі. Його пропонували з метою приховати сліди насильницької смерті.

"Вінницька місцева прокуратура спільно зі слідчими Вінницької поліції 28 березня 2017 року повідомили про підозру в скоєнні кримінального правопорушення керівнику Вінницького обласного бюро судово-медичної експертизи. Він вимагав неправомірну вигоду в розмірі 500 доларів США. Службовець хотів використати свою посаду для надання висновку експерта із зазначенням природньої причини смерті. Це могло б допомогти особі уникнути кримінальної відповідальності", - повідомляє прокуратура.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голову села судять за рекордний хабар

Проводяться слідчі дії і вирішується питання щодо міри запобіжного заходу та відсторонення чоловіка від посади. За хабар йому загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

На Вінниччині розпочались перевірки підприємств на наявність неоформлених працівників. Візит держслужбовців можна відмінити заплативши 10 тис. грн.

"Щоб ви собі розуміли у Вінниці вже ходить такса на "неперевірки" неоформлених працівників. Від 10 тис. грн на таке собі середненьке підприємство в місяць. Оце Насіров з Гройсманом бізнес замутили", - повідомила керівник автомайдану області Таїса Гайда.

Зараз ви читаєте новину «Головного судмедексперта області зловили на хабарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути