субота, 27 лютого 2021 13:38

Філармонія запрошує на безкоштовний концерт для малечі

Філармонія запрошує на безкоштовний концерт для малечі
Львівська філармонія прводить дитячі концерти

28 лютого об 11:30 у Концертному залі Людкевича Львівської філармонії готують свято для найменших слухачів.

"Чарівна мандрівка познайомить головного героя Дзень-Бума з музикою різних, незнайомих йому досі країн. Всі разом будуть уважно вслухатися в кожну композицію аби допомогти Дзень-Буму відгадати всі країни та щасливо повернутися додому", - розповідають організатори.

Під час концерту слухачі почують музику відомих композиторів, які так вправно замаскували фольклорні мотиви у звучанні симфонічного оркестру. Для маленьких гостей 28 лютого виступлять Лілія Нікітчук, Сергій Кутепов, учні балетної школи L.Stage Ірини Лампіко, а також традиційно Академічний симфонічний оркестр Львівської філармонії під батутою Сергія Хоровця. Занурить у чарівну і захопливу подорож Сергій Пригода. Веселі, інтерактивні сімейні концерти дадуть можливість розкрити любов дитини до оркестрової музики в ранньому віці.

Концерти із циклу Сімейних концертів тривають менш як годину, а теми спеціально підібрані для дітей віком від 2 до 9 років. Партнером серії концертів є Центр музичного розвитку "Tempo".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому молодь слухає російський реп

Також кожен включає 20 хвилин веселих передконцертних інтерактивів з унікальним музичним реквізитом за участі артистів симфонічного оркестру та аніматорів. Тож варто приходити заздалегідь!
Вхід дітей до трьох років вільний.

Детальна інформація про подію та квитки за посиланням.

27-28 лютого в Києві та Житомирі харківський театр Ampulka покаже виставу "Чуваки не святкують або Ukrainian" за оповіданнями Руслана Горового. Письменник дебютує на сцені в якості актора. Режисер - Максим Голенко.

Зараз ви читаєте новину «Філармонія запрошує на безкоштовний концерт для малечі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути