Ексклюзиви
вівторок, 21 січня 2020 12:12

"Допишіть хоча б в лауреати" - журналіст розвів мера на хабар

 

Журналіст Валентин Чернявський розіграв мера Черкас Анатолія Бондаренка. Чоловік подзвонив чиновнику і повідомив, що сталася помилка і той не отримає номінації "Людина року-2019".

Відео- та аудіозапис розмови журналіст виклав у Facebook.

"Анатолій Васильович, вас турбує піар-менеджер проекту "Людина року" Плитка Сергій. Виникла помилка стосовно номінантів. Ми переплутали мера Черкас із мером Чернігова. Дуже схожі назви міст", - заявив Валентин Чернявський, спілкуючись із міським головою.

Зрештою Анатолій Бондаренко попросив "дописати його в лауреати". Дізнавшись, що це обійдеться йому в кілька тисяч, сказав, що готовий доплатити.

"Та додамо, все, що треба. Кажіть, що робить. Давайте директор ваш мене набере і ми все вирішимо", - заявив очільник Черкас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Це вражає: порахували зарплату черкаського мера за 2018 рік

20 січня, пресслужба Черкаської міської ради опублікувала новину про те, що мер Черкас став "Людиною року-2019". Ця інформація швидко поширилася мережею. Однак, як з'ясувалося згодом, він лише потрапив до трійки номінантів на це звання. Тому у міськраді швидко підправили інформацію.

Міський голова Тального, член всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олексій Юрченко подав у відставку. Заяву озвучив на сесії міської ради у середу, 29 жовтня.

Офіційна причина - стан здоров'я. Проте близькі до Юрченка люди кажуть, що голова громади втомився жити в постійних конфліктах, сварках з депутатським корпусом та з офіційно встановленою найнижчою зарплатою в області.

Зараз ви читаєте новину «"Допишіть хоча б в лауреати" - журналіст розвів мера на хабар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути