Ексклюзиви
середа, 25 травня 2016 14:45

Чоловіку перерізала горло пилка

Чоловіку перерізала горло пилка

Вчора, 24 травня у селі Слобода-Шаргородська Шаргородського району на Вінниччині пилкою перерізало горло 61-річному Володимиру Мельнику. Загиблий стік кров'ю на власному подвір'ї.

"Про трагедію мені розповів сусід померлого, який викликав швидку. Він побачив закривавлене тіло Володимира на подвір'ї й відразу викликав швидку, але було пізно. Бідолашний хотів порізати дрова, йому стало зле і він впав прямо на пилку", - повідомила кореспонденту Gazeta.ua сільський голова Любов Гуменюк.

Чоловік - громадянин Росії, проживав на території України за тимчасовою посвідкою із 2014 року.

"Володимир був військовим у відставці. Все життя прожив в Росії, після смерті батька переїхав жити в село. За ним приїхала його друга жінка, але пару місяців назад поїхала додому в Нижній Тагіл. Перед Великоднем, поховав свою єдину сестру. Вона декілька років хворіла на рак", - розповідає Любов.

Тіло загиблого знаходиться в морзі. Якщо за тиждень не приїдуть родичі або друзі з Росії, його ховатимуть коштом сільської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Вінниччині блискавкою вбило чоловіка

Нагадаємо, 31 березня у селі Будки Кременецького району Тернопільської області циркуляркою зарізало 42 річного Сергія Валігуру. Сусідка знайшла Сергія мертвим біля кухні. Пізніше, по залишках дров, ми зрозуміли, що померлий хотів порізати на циркулярці старі штахети. Він ними мав розпалити в плиті та зварити їсти. Коли вмикав пилку, зачепився за поліно та впав на неї плечима. По порізах на тілі видно, що йому розрізало праве плече та пошкодило горло. У стані шоку він пройшов метрів 10 до літньої кухні. Вже на порозі впав та стік кров'ю.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіку перерізала горло пилка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути