Ексклюзиви
субота, 29 квітня 2017 02:24

Чоловік загубився, коли поїхав до родичів у Росію

Чоловік загубився, коли поїхав до родичів у Росію
Чоловік лежав на тротуарі. Фото: wp.com

80-річний чоловік поїхав на цвинтар до родичів у Росію і загубився. На зв'язок із родиною, яка живе в місті Умань Черкаської області, не виходив.

27 квітня до патрульних у Харкові звернувся небайдужий чоловік і повідомив про невідому особу, яка лежить на тротуарі, повідомили у прес-службі патрульної поліції Харкова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Польський уболівальник загубився у Львові після матчу "Шахтар" - "Реал"

На місці правоохоронці побачили літнього чоловіка. Сказав, що хоче додому на вулицю Осташевського. Однак такої вулиці у Харкові немає, тому патрульні попрохали чоловіка надати документи, які підтверджують його слова.

Як виявилось, пенсіонер дійсно проживає на вулиці Осташевського, яка знаходиться в Умані. Через колег у Черкаській області полісмени розшукали доньку загубленого чоловіка.
Пенсіонера помістили в харківську лікарню, поки за ним не приїдуть.

Між горами Близниця та Мала Близниця було виявлено тіло 29-річного громадянина Чеської Республіки, що заблукав іще 2 березня.

Тіло загиблого знаходилось під шаром снігу на глибині понад півметра та було виявлено шляхом вибіркового зондування на місці обвалу снігового карнизу однією з пошукових груп. Пошуки зниклого туриста тривали майже 8 діб.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік загубився, коли поїхав до родичів у Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути