Ексклюзиви
середа, 08 червня 2016 16:31

Чоловік з конем втонув посеред глибокої річки
3

Фото: kamin.rayon.in.ua

На Волині у селі Мельники-Мостище Камінь-Каширського району втопився чоловік. Це сталося учора, коли чоловік їхав з косовиці через місцеву річку Турія.

"Через річку збудований невеличкий вузький місток, по якому переходять лише люди з сусіднього села. Хто їде возом, то намагаються переправитись через річку вбрід. Якщо в об'їзд, то це більше 10 кілометрів через сусіднє село Бузаки. Коли немає дощів, то конем можна проїхати в кількох місцях. Люди вже знають, де мілко, - розповідає сільський голова Тетяна Моцюк. - Загиблий чоловік збився трохи з шляху і втрапив туди, де глибина сягала 4 метрів.

Неподалік односельці пасли корів та косили сіно. Вони першими прибігли на допомогу. Побачили, як з річки виринав кінь і знову тонув. Врятувати їх не вдалося.

"Спочатку витягли коня з підводою. А потім вдалося знайти на дні тіло чоловіка" - додає сільський голова.

Читайте також: Матір винесла дітей із палаючої квартири

Нагадаємо, в селі Горобіївка Сквирського району Київської області водій автомобіля Alfa Romeo влетів у ставок. Трагедія сталася вночі 2 червня. 28-річний водій не впорався з керуванням і на швидкості заїхав у водойму. Йому вдалося вибратися, а його 23-річний пасажир загинув.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік з конем втонув посеред глибокої річки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути