середа, 08 червня 2016 12:36

Матір винесла дітей із палаючої квартири
5

8 червня близько 7.30 на бульварі 30 років Перемоги міста Мелітополь Запорізької області зайнялася квартира на четвертому поверсі. Про пожежу повідомили сусіди. До приїзду рятувальників 23-річна власниця квартири винесла із вогню двох своїх дітей — 2-х та 4-х років.

"Горіли меблі та домашні речі в дитячій кімнаті, побутова техніка. Загалом вогнем було охоплено близько 20 квадратних метрів житла. Власниця квартири разом зі своїми двома маленькими дітьми встигла покинути приміщення та вийти на свіже повітря. Через сильне задимлення жителі верхніх поверхів не могли самостійно вийти, 6-х людей врятували вогнеборці. Ще 15 евакуювались самостійно", - розповів начальник Мелітопольського міськрайонного управління ДСНС Денис Седик.

Власницю квартири госпіталізували до міської лікарні - у неї опіки дихальних шляхів. Її дітей та одну сусідську лікарі забрали на обстеження.

О 07:45 пожежу повністю загасили. Причина займання наразі встановлюється. За фактом події поліцейські ведуть розслідування.

Читайте також: 16-річний син убив матір

Нагадаємо, у промисловій зоні Києва в районі Рибалського острова виникла пожежа - палав склад старих шпал. Гасили полум'я із пожежного потяга. Потерпілих немає.

Зараз ви читаєте новину «Матір винесла дітей із палаючої квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути