четвер, 28 лютого 2019 10:43

"Це не могла зробити нормальна людина": підозрюваному у вбивстві сім'ї продовжили арешт

  Підозрюваному продовжили арешт ще на 2 місяці. Фото: gazeta.ua
Підозрюваному продовжили арешт ще на 2 місяці. Фото: gazeta.ua

Вінницький міський суд продовжив термін тримання під вартою Анатолія Мальця, якого підозрюють у вбивстві сім'ї y мікрорайоні "Академічний". Чоловік проведе у слідчому ізоляторі ще 2 місяці.

Засідання відбулося 26 лютого. Суддя Юрій Ковбаса погодив клопотання слідчих про продовження терміну тримання під вартою підозрюваного Мальця до 26 квітня 2019 року. У СІЗО він знаходиться з 2 січня. 23 січня Анатолію Мальцю призначили проведення амбулаторної комплексної судово-психолого-психіатричної експертизи, повідомляє апарат Вінницького міського суду.

Напередодні керівник Національної поліції Вінниччини Юрій Педос висловив думку щодо розслідування цієї справи.

"Оскільки ще триває судовий процес я не можу розкривати деталі цього злочину. І без експертизи зрозуміло, що це не могла зробити нормальна людина - вбити своїх дітей, дружину та мати. Сподіваємося, що цей злочинець отримає довічне ув'язнення незалежно від висновку експертизи", - сказав Педос.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Страшне вбивство усієї сім'ї: повідомили результати експертизи

В одній із квартир у мікрорайоні Академічний ввечері 31 грудня знайшли мертвими 2 жінок,, а також 7-річного хлопчика. Ще одна дитина, дівчинка, якій було 3 роки, від травми голови померла у лікарні. Медиків викликав син однієї з загиблих, він же колишній чоловік другої вбитої та батько 2 дітей Анатолій Малєць. Поліції він казав, що застав рідних мертвими, коли повернувся додому. Зараз слідчі кажуть, що мають його зізнання, що скоїв це він і розповів, де сховав знаряддя вбивства, — молоток.

У середу, 2 січня 2019-го, у Вінницькому міському суді чоловіку обрали запобіжний захід на час розслідування — 60 діб арешту без права застави. Якщо слідство доведе його провину, то 30-річному чоловіку загрожує від 15 років до довічного ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «"Це не могла зробити нормальна людина": підозрюваному у вбивстві сім'ї продовжили арешт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути