четвер, 11 лютого 2016 18:12

Близько сотні черкащан ошукав майстер з ремонту техніки

Близько сотні черкащан ошукав майстер з ремонту техніки
glavnoe.ua

31-річний черкаський підприємець брав комп'ютерну та побутову техніку, що приносили до його сервісного центру для ремонту, і здавав в ломбард. Чоловіку загрожує до восьми років за гратами.

"До поліції Черкас звернувся чоловік і розповів, що він віддав зламаний системний блок від комп'ютера у відділ по ремонту побутової техніки розташований в одному із магазинів міста. Від працівника майстерні отримав квитанцію. У призначений час прийшов забрати системник. Майстер сказав, що техніка ще не відремонтована і повернути її клієнту не схотів. Після цього постраждалий звернувся до поліції.

Заявник був лише одним з потерпілих. Майстер за короткий проміжок часу ошукав й інших людей. Чужу техніку здавав у ломбард. Робив це через те, що мав борг.

З майстерні вилучили декілька десятків квитанцій на його ім'я про здачу техніки клієнтів до ломбардів міста. Вже довели 82 епізоди його кримінальної діяльності. Кількість ошуканих може бути значно більшою", – повідомляють на сайті ГУ Національної поліції в Черкаській області.

Правоохоронці відкрили кримінальні провадження за статтею 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Зараз розшукують техніку інших постраждалих.

Зараз ви читаєте новину «Близько сотні черкащан ошукав майстер з ремонту техніки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути