понеділок, 25 червня 2018 18:10

Анатолія Галушку батько вбив залізними вагами

Анатолія Галушку батько вбив залізними вагами
Анатолія Галушку записали в чергу на психологічну реабілітацію

У селі Лебедівка Кам'янського району 66-річний Микола Галушка вбив сина 27-річного Анатолія. Загиблий воював у зоні АТО.

"Толя трохи неадекватний був, – каже голова спілки воїнів АТО Кам'янського району Володимир Гудзенко. – Часто конфліктував. В армії його звинувачували в дезертирстві. Хоча насправді він був невинен. На фронті отримав контузію. Пішов у відпустку на 10 днів. Почав лікуватися і затримався. Згодом повернувся в частину, де його комісували. Можливо, через це не вступав у спілку воїнів АТО району. Кажуть, батько вбив його залізними вагами. Подія сталася у понеділок, 25 червня, о сьомій годині ранку. Це дивно, бо батько – однорукий. Має інвалідність".

Сільський голова 67-річний Василь Козоріз підтверджує слова про конфліктність загиблого.

"Своїх дітей у Миколи Олександровича і його дружини не було. Вони взяли Толю із дитячого будинку в 4-річному віці. Після школи він пішов контрактником до армії. Коли приїжджав у відпустки – постійно бився з кимсь і скандалив. Батьки в поліцію не заявляли. Лише останнього разу мати поскаржилася. За кілька днів до трагедії я бачив батька. Микола Олександрович – на пенсії. Раніше працював бухгалтером у сільській раді. Скаржився, що вже несила терпіти знущання прийомного сина. Ми записали Толю в чергу на реабілітацію. Однак не встигли, бо тепер вона йому не знадобилася".

У селі не знають, коли ховатимуть убитого. Тривають експертизи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибух автомобіля з водієм називають замовним вбивством

В Миколаєві судвизнав винним пенсіонера у вбивстві сина в стані сильного душевного переживання і покарав роком умовного терміну. Про це свідчить відповідний вирок Центральногорайонного суду Миколаєва.

Конфлікт, в ході якого чоловік вбив власного сина, стався 17 листопада 2017 року. Через кілька днів чоловік прийшов в поліцію і зізнався в скоєному.

Зараз ви читаєте новину «Анатолія Галушку батько вбив залізними вагами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі