субота, 22 вересня 2018 22:48

Активіста поранили в груди - потрібна донорська кров

22 вересня після 21:00 в Одесі поранили з вогнепальної зброї в груди місцевого громадського активіста і політика Олега Михайлика.

Михайлик отримав поранення біля під'їзду свого будинка. Зараз перебуває у реанімації. Про це повідомла на сторінці місцева Соломія Бобровська.

  Одеського політика поранили в груди біля під'їзда
Одеського політика поранили в груди біля під'їзда
Політик отримав поранення у плече та грудну клітку. Втратив багато крові, але серце не зачепило, повідомляє "Українська служба інформації".

Потерпілому потрібна перша група крові з позитивним резус-фактором, повідомляють активісти.

Замах стався під час ділової зустрічі у дворі будинку. Чоловік раптово впав. Пострілів ніхто не чув. Пораненого непритомним знайшли сусіди.
Радник голови місцевої поліції Руслан Форостяк стверджує, що Михайлик самостійно звернувся по допомогу до правоохоронців, які проїжджали повз.
Зараз лікарі намагаються дістати кулю, яка застрягла в грудній клітці. Поруч із реанімацією чекає дружина чоловіка Олена Ротарі. Активісти повідомляють, що кулю витягнути не вдалося. Але медики розпрямили легеню і відкачали з грудної порожнини кров. Соратники вимагають від поліції надати Михайлику охорону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Застрелили українця, який працював поліцейським у США

Чоловік був головою місцевого осередку партії "Сила людей". Протестував проти забудови набережної. Був кандидатом на посаду мера, кажуть активісти.

В день поранення Михайлик та інші активісти стали учасниками сутички із поліцейськими. Люди протестували проти будівництва, яке вважають незаконним.

  В день поранення Михайлик з іншими активістами протестували проти забудови в Одесі
В день поранення Михайлик з іншими активістами протестували проти забудови в Одесі
  В день поранення Михайлик з іншими активістами протестували проти забудови в Одесі
В день поранення Михайлик з іншими активістами протестували проти забудови в Одесі

Новина доповнюється

"Одесу захопив мер-сепаратист і його кримінальна банда. Одеська міська влада убила дітей в свіжо-побудованому дитячому таборі, непридатному для перебування. Тепер боїться своїх містян. Ми відстояли Одесу від проросійських банд і сепаратистів, але не змогли протистояти кримінальної банді Труханова", - писав Михайлик в минулому році в своєму блозі на "Українській служби інформації".

Зараз ви читаєте новину «Активіста поранили в груди - потрібна донорська кров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути