понеділок, 24 грудня 2018 04:25

Як не набрати вагу під час свят — фітнес-тренер дає головні поради

  Анастасія Герасимчук радить їсти білкову їжу та пити воду на Новий Рік. Фото: із власного архіву фітнес-тренера.
Анастасія Герасимчук радить їсти білкову їжу та пити воду на Новий Рік. Фото: із власного архіву фітнес-тренера.

Вінницький фітнес-тренер Анастасія Герасимчук перед новорічними святами радить психологічно налаштувати себе, аби не переїдати та не набирати зайву вагу. А майонез замінити сметаною.

"Переїдання — одна з основних проблема серед людей. Особливо це відчувається на новорічні свята. Якщо ви це зробили - краще не сидіти, а прогулятися, попити чаю та воду. Можна також прикрасити тарілку - тоді покласти побільше вам не захочеться", - додає Настя Gazeta.ua.

В тарілку краще покласти рівно стільки, скільки з'їсте на святі. На столі повинні бути овочі, в них міститься клітковина, яка послабшує апетит. З м'яса краще вибирати курятину, індичку. Білок на вечерю дуже корисний організму. Замість майонезу, слід надати перевагу сметані. На новорічному столі також доречними будуть овочеві салати.

Можна потішити себе шкідливи стравами, але в міру.

Краще відмовитися від трансжирів - маргарин, майонез та напівфабрикати. Не варто їсти багато швидких вуглеводів — хліба, макаронів, рису та картоплі. Всі ці продукти провокують швидкий викид інсуліну в крові та призводять до ожиріння.

За словами фітнес-тренера, якщо людина вміє контролювати свій апетит, не має проблеми зі здоров'ям та дбає про нього, їй не потрібно обмежувати себе в їжі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які продукти допоможуть не хворіти

Вживання авокадо може допомогти скинути зайву вагу. Для цього потрібно з'їдати щодня щонайменше половину цього плоду. Ця рослина має корисні жири, що зупиняють стрибки цукру у крові та зупиняють скупчення жиру.

Зараз ви читаєте новину «Як не набрати вагу під час свят — фітнес-тренер дає головні поради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути