вівторок, 16 липня 2019 11:30

Ірині Шевчук збирають кошти на лікування

Ірині Шевчук збирають кошти на лікування
У Ірини Шевчук діагностували Лімфому Ходжкіна. Фото з соціальної мережі Фейсбук

У Ірини Шевчук діагностували лімфому Ходжкіна. Лікарі поставили початкову стадію 2А змішаноклітинний варіант в районі шиї, над- та підключичні лімфовузли.
— Випадково 5 травня помітила гульку на шиї, вирішила звернутися до лікаря, думала, що просто збільшився лімфовузол. Далі мене направили на аналіз крові, щоб зрозуміти, звідки запалення, безліч обстежень, пункція, біопсія — і так поставили діагноз, — розповідає гайсинчанка 26-річна Ірина Шевчук.
Дівчина разом з сім'єю більше 5-ти років проживає у Вінниці. Зараз у декретній відпустці по догляду за сином Андрієм, 1,9 років.
— Я дякувала Богу, що це сталося не з дитиною. Також думала про те, що якщо я вже й опинилася в такій ситуації, то добре, що вчасно виявили та воно лікується, — продовжує Ірина. — Можливо, не до кінця розумію, що відбувається. Симптомів як таких у мене немає.
Попереду 4 курси хіміотерапії по два введення, тобто 8 крапельниць що 2 тижні. 3 липня жінка відбула першу крапельницю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Іллінцях бігли марафон заради життя дитини

Лікарі говорять, що це єдиний вид раку, який повністю виліковний. Прогнози хороші, але потрібні кошти. Після проходження курсу лікування Ірині потрібно знову пройти позитронно-емісійну комп'ютерну томографію для контролю. Далі буде вирішуватися щодо подальшого лікування.

Реквізити Приватбанку 5168 7573 2502 8399, Ірина Шевчук.

На лімфому Ходжкіна найчастіше хворіють молоді люди у віці 20–40 років. Чоловіки хворіють частіше.

Зараз ви читаєте новину «Ірині Шевчук збирають кошти на лікування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають