пʼятниця, 09 серпня 2019 17:23

Поліцейські розшукали чотирьох зниклих дітей

6 серпня в Гайсині поліцейські розшукали 15-річну Ірину СУЛИМУ, яка пішла з дому 4-го числа й не повернулася.

Про зникнення доньки правоохоронцям повідомила мати. Не розуміє, чому дитина пішла з дому, пояснила. Наполягала, що конфліктів у неї з донькою не було. Телефон Ірини був вимкнутий.

— Поліцейські опитали друзів і знайомих зниклої дівчини, встановили її контакти в соцмережах, перевірили громадські місця, де вона могла перебувати, — розповідає начальник відділу ювенальної превенції Вінницької обласної поліції Людмила Кузнєцова. — Через друга-однокласника зниклої в соціальних мережах працівники ювенальної превенції зв'язалися з дівчиною та домовилися про зустріч.

Правоохоронці з'ясували, що в день зникнення дівчина посварилася зі своїм другом. Після сварки їй захотілося побути на самоті. Тому вона, нічого не сказавши матері, й пішла з дому. Ніч провела в альтанці на території школи в сусідньому селі, а ранком поїхала в Гайсин. Зайшла в кафе "Пиріжковий світ", що на території вокзалу. На лавці дівчину помітила перехожа. Ірина заявила їй, що вона сирота. Жінка нагодувала та запросила до себе переночувати.

— Ввечері я збиралася повернутися додому, — каже Ірина.

Того ж дня двох рідних 11-річних сестер та їхнього 8-річного брата розшукали поліцейські в селі Степашки Гайсинського району.

Діти пішли гуляти і протягом дня їх не змогла знайти мати.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейські розшукали чотирьох зниклих дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають