субота, 21 вересня 2019 13:20

Четверо білоцерківців стали почесними громадянами міста

Міський голова Геннадій Дикий привітав чотирьох містян, які стали почесними громадянами міста. 12 вересня вручив їм свідоцтва. Члени "Золотого фонду" мають право обговорювати рішення в міській раді, але не голосувати. Без черги приходити на прийом до мера. Їх запрошують на міські урочисті заходи. Також ховають із почестями за рахунок міста.

Серед видатних осіб Білої Церкви — заслужений тренер із художньої гімнастики Лариса Гавренко, завідувач нейрохірургічного відділення лікарні №2 Юрій Фрейдман, заслужений працівник освіти Віра Рогова й директор навчально-виховного об'єднання "Ліцей-МАН" Михайло Яременко. Генерал-полковнику Геннадієві Воробйову присвоїли звання посмертно. Посвідчення отримав його батько Петро Воробйов.

— Це ваша заслуга, що наше місто — одне з найрозвиненіших серед тих, що мають 200-тисячне населення. Ваша наполеглива праця розвинула освіту, медицину й інші галузі в Білій Церкві. Бажаю вам міцного здоров'я. І щоб молодь рівнялася на вас, — каже міський голова 50-річний Геннадій Дикий.

На сьогодні "Золотий фонд" налічує 293 людей. Це жителі, які мають заслуги перед містом і країною у сфері науки, культури, медицини, спорту, промисловості, будівництва, правопорядку тощо. Його створили 21 рік тому. З тих пір поповнюють щороку напередодні Дня міста.

Зараз ви читаєте новину «Четверо білоцерківців стали почесними громадянами міста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають