субота, 25 травня 2019 15:10

29 дитсадків закриють майже на півтора місяця

З 1 липня по 11 серпня у Білій Церкві ремонтуватимуть дитсадки. Закриють для відвідування 29 дошкільних закладів. Працюватиме 8.

— Приміщення не нові, потребують постійного нагляду. Проведуть косметичні ремонти — фарбуватимуть, білитимуть, оновлять санвузли, — говорить начальник міського управління освіти Юрій Петрик, 53 роки. — Коли заклад працює цілорічно, це зробити неможливо. Діти не мають чути ні запаху фарби, ні гуркоту. З бюджету на придбання матеріалів, мийних засобів виділили всього 40 тисяч гривень. Будемо шукати дофінансування.

У червні в частині міських шкіл проведуть зовнішнє незалежне оцінювання. У решті навчальних закладів працюватимуть пришкільні табори різного профілю. Для дітей 1–4 класів, із числа малозабезпечених, багатодітних, дітей-сиріт та інвалідів. Загалом буде 12 таборів. Окремо діятимуть для лідерів учнівського самоврядування, військово-спортивного профілю, спортивні та мовні. На базі білоцерківського ліцею-МАН організують табір для обдарованих дітей.

Зараз ви читаєте новину «29 дитсадків закриють майже на півтора місяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають