субота, 22 червня 2019 16:49

Позашляховик виїхав на "скляний" міст Кличка

17 червня у столиці на пішохідно-велосипедний міст між Володимирською гіркою і аркою Дружби народів заїхало сріблясте авто "Мерседес-Бенц GL500" 2007 року випуску. Машина рухалася в бік набережної і після цього зникла в невідомому напрямку.

— Одразу переслав фото та звернувся до патрульної поліції Києва. Правоохоронці встановили особу власника авто і місце його фактичного перебування, а також — де є автомобіль, — каже мер Києва 47-річний Віталій Кличко.

У цей час по мосту гуляли пішоходи.

Користувачі соцмереж знайшли відео, зроблене однією з пасажирок цієї машини. У салоні перебували двоє дівчат і хлопець. Обличчя водія в кадр не потрапило. Після інциденту власниця відео закрила сторінку в соцмережі.

Поліція встановила, що авто з номерами АХ1068ВР зареєстроване в Голосіївському районі столиці 10 січня 2018 року. Його знайшли у підземному паркінгу в Печерському районі Києва. Хлопець на ім'я Микита Андрійович 1993 року народження при отриманні адміністративного штрафу сховався вдома.

За водіння в недозволеному місці він заплатить 550 грн штрафу.

Зараз ви читаєте новину «Позашляховик виїхав на "скляний" міст Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають