Ексклюзиви
субота, 28 вересня 2019 14:20

Ксенія Собчак приїхала на весілля катафалком

Автор: ФОТО З САЙТА ROSREGISTR.RU
  Російська телеведуча Ксенія Собчак і режисер Костянтин Богомолов одружилися 13 вересня. Їхнє весілля обійшлось у 200 тисяч доларів
Російська телеведуча Ксенія Собчак і режисер Костянтин Богомолов одружилися 13 вересня. Їхнє весілля обійшлось у 200 тисяч доларів

Російська телеведуча 37-річна Ксенія СОБЧАК вийшла заміж за режисера Костянтина БОГОМОЛОВА, 43 роки. Місяць тому вона розлучилася з актором 46-річним Максимом ВІТОРГАНОМ.

— С Костантином мы были знакомы несколько лет, но наше общение сводилось к минимуму, — розповідає Ксенія Собчак. — Минулого літа я запросила його на інтерв'ю. А потім публічно розкритикувала спектакль, поставлений Богомоловим. Він мені написав у соцмережі. Запропонував зустрітися й обговорити постановку. Розмова за чашкою кави переросла в щось більше. Я тоді була у шлюбі, але почуття виявилися сильнішими.

З першим чоловіком Максимом Віторганом Ксенія Собчак прожила шість років. Мають сина 2-річного Платона. Костянтин Богомолов зі своєю дружиною розійшовся торік. У них є спільна донька Анна, 9 років.

— Сделал предложение Ксении в день, когда она получила документы о разводе. Готовился к этому несколько месяцев. До свадьбы сбросил 18 килограммов, — каже Богомолов.

До загсу молоді прибули на катафалку з написом "Пока смерть не разлучит нас". Коли їхали на вінчання до храму, автомобіль змінили на карету. Весілля гуляли у ресторані "Боско" в центрі Москви. Запросили майже 300 гостей. Ксенія двічі змінювала весільні сукні. Обрала плаття ізраїльського бренду "Гала". Їхня ціна стартує від $8 тис. — майже 200 тис. грн.

— Свадьба была роскошной, — говорить російський художник 57-річний Андрій Бертєнєв. — Гостей пригощали крабами і лобстерами. Співали Філіп Кіркоров і Світлана Лобода. Усі танцювали до упаду. Ксенія була поза конкуренцією. Наприкінці свята вона навіть виконала еротичний танець на столі.

Експерти оцінюють весілля Собчак і Богомлова у $200 тис. — майже 4 млн грн. Кажуть, молоді не витрати жодної копійки. Всі послуги їм надали по бартеру — за рекламу.

Зараз ви читаєте новину «Ксенія Собчак приїхала на весілля катафалком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають